Boks

Wilder poručio Joshui: Budeš li sada razmišljao o meni, naći ćeš se u velikoj nevolji

Sve smo bliži velikoj boksačkoj priredbi u Saudijskoj Arabiji na kojoj će ponovno nastupiti naš Filip Hrgović u meču protiv Marka de Morija.

Event u Rijadu predvode borbe bivših svjetskih prvaka Anthonyja Joshue i Deontaya Wildera, Britanac će boksati protiv Otta Wallina, a Brončani bombarder će se obračunati s Josephom Parkerom.

Budu li AJ i Wilder pobijedili svoje protivnike tada će ukloniti i posljednje prepreke pred međusobni obračun koji je najavljen za ožujak sljedeće godine.

Američki teškaš je uoči priredbe upozorio Joshuu kako u ring ulazi s vrlo opasnim protivnikom, te mu poručio neka sada razmišlja sam o Wallinu.

– Joshua bi trebao pobijediti, ali u meč mora ući čiste glave. Bude li u ring ušao ispunjen samopouzdanjem onda će pobijediti. Ne smije razmišljati na ništa drugo osim na tu borbu. Bude li razmišljao o meni, naći će se u velikoj nevolji – rekao je Deontay Wilder i dodao:

– A budemo li obojica pobijedili tada nas čeka velika borba. Priznajem, sviđa mi se što će se AJ prije boriti protiv Wallina.

Odgovori

Back to top button