Boks

Alen Babić uskoro bi se trebao vratiti u ring, te najavio kako će sljedeće godine tražiti pet mečeva

Naš Alen Babić je u travnju dobio priliku boriti se za WBC-ov pojas u bridger kategoriji, no nije uspio stići do naslova.

Hrvatski boksač je na priredbi u Poljskoj prekidom u prvoj rundi i izgubio od domaćeg borca Lukasza Rozanskog.

Nedavno se Savage pokušao vratiti dugogodišnjem treneru Leonardu Pijetraju, ali od toga vjerojatno neće biti ništa.

Alen je spakirao kovčeg i uputio se u Irsku, gdje je počeo pripreme u Celtic Warrior Gym dvorani.

Babić je nekoliko dana proveo u Dublinu, gdje je trenirao u dvorani koju vodi legendarni Steve Collins sa svojim bratom Paschalom.

‘U nekoliko kratkih dana, Irci su mi uspjeli vratiti boksački duh! Nisam znao gdje idem i zašto odlazim u dvoranu Stevea i Paschala Collinsa, ali svejedno sam otišao (djelomično iz poštovanja prema Dillianu Whyteu i timu koji su mi preporučili ovu dvoranu, a djelomično i jer se radi o klubu mog prijatelja i bivšeg protivnika, Nialla Kennedyja, buduće boksačke zvijezde Thomasa Cartyja i UFC-ove zvijezde Johnnyja Walkera)’, napisao je Alen Babić u objavi na Instagramu, te dodao:

‘Dao sam priliku. Znate kako kažu: ‘Kad ništa ne očekujete, sve vam se otvori‘. Upravo to se i dogodilo. Bilo je sjajno. Moj boksački duh napunjen je novom energijom, a otvorila su se i neka nova vrata’.

Babić je u objavi na Facebooku otkrio kako je ‘napokon dobio svoj mir’, te da ima nekoliko ponuda.

‘Moj boksački put nikad nije ni stao, ali bliži se vrijeme povratka. Želim biti siguran da sam se ‘vratio‘, jer kad budem siguran, tražit ću minimalno pet mečeva u sljedećoj godini. Rekao sam vam da neću stati, proći ću cijeli svijet ako je potrebno. Ja bez boksa ne postojim’, napisao je Alen Babić.

Odgovori

Back to top button