Boks

Whyteov trener vjeruje kako Dillian može pobijediti Furyja

Tyson Fury (31-0-1, 22 KO) je prije mjesec dana obranio WBC-ov pojas prvaka teške kategorije. Britanac je na boksačkom spektaklu u Las Vegasu nokautom u 11. rundi pobijedio Amerikanca Deontaya Wildera (42-2-1, 41 KO).

Kralju Ciganu je to bila druga pobjeda protiv Brončanog bombardera kojom je zaključio trilogiju.

Nakon tog okršaja mnogi se pitaju tko bi mogao biti Furyjev sljedeći protivnik, a jedno ime uvijek iskače – Dillian Whyte.

Britanski boksač je nedavno zbog ozljede otkazao meč protiv Otta Wallina, a kada se oporavi mogao bi se početi pripremati za Furyja.

Whyteov trener Xavier Miller očekuje kako će Dillian, kao privremeni prvak, uskoro dobiti priliku boriti se za WBC-ov pojas teške kategorije.

– Dillian Whyte je uvijek želio taj meč. Sretan sam što se trenutačno o njemu govori. Borba protiv Tysona Furyja i njegovog tima je i meni kao treneru ogroman izazov. Želim se nadmetati s najboljima – kazao je Xavier Miller, te posebno istaknuo:

A osim toga, Dillian posjeduje sve što je potrebno kako bi savladao Tysona Furyja.

Kralj Cigana je u mečevima protiv Brončanog bombardera pokazao vrhunski boks, pokazao je kako ima rješenje za sve osim snagu suparnikova udarca. U posljednjem meču Wilder je dvaput rušio Furyja.

– Čeka nas žestoka borba. Dillian je sposoban učiniti takve stvari koje Tyson još nije vidio u karijeri. On ima agresivnost, sjajnu kontru, odlično se kreće i taj fantastični direkt. Furyju bi to bila vrlo teška borba. Dillian se još nije borio za svjetski naslov i bit će gladan – zaključio je Xavier Miller.

Tko bi trebao biti Furyjev sljedeći protivnik?

View Results

Loading ... Loading ...

Odgovori

Back to top button