Boks

Whyte želi revanš protiv Furyja, te se žali na potez Kralja Cigana: Nisam pao od njegovog udarca

Britanski okršaj dvojice teškaša Tysona Furyja i Dilliana Whytea ovog vikenda na Wembleyju završio je trijumfom Kralja Cigana.

Fury je nokautom u šestoj rundi pobijedio Whyte koji tvrdi kako ga je Tyson nakon udarca još odgurnuo te je pri padu glavom udario u tlo.

– Aperkat me uzdrmao, te sam pokušao doći k sebi, a onda me je odgurnuo i ja sam pao, te glavom lupio u pod. To nije dopušten potez. Mi ne hrvamo već boksamo, ali Fury može što želi i nitko ga za to neće kazniti – istaknuo je Dillian Whyte i dodao:

– Nakon tog poteza trebalo mi je dopustiti još malo vremena za oporavak kako bi nastavio borbu. Kada me odgurnuo rekao je sucu neka prekine meč. Sudac nije bio na visini zadatka. Istina, Furyjev udarac me uzdrmao, ali nisam zbog toga pao na tlo.

Whyte želi priliku za revanš.

– Fury se uvijek izvuče. Rekao je da ide u mirovinu, ali ja se nadam da se to neće dogoditi. Želim uzvratni meč – kazao je Dillian Whyte, koji je u meču možda ostao bez zuba.

Naime, na društvenim mrežama kruži fotografija koja je snimljena u trenutku kada je Fury pogodio Whytea i tim je udarcem, navodno, Dillianu izbio zub.

Odgovori

Back to top button