Boks

White predložio youtuberu borbu protiv Andersona Silve: Kladim se da Jake Paul ne želi taj meč

YouTube zvijezda Jake Paul iza sebe ima četiri profesionalna meča i u svima je pobijedio. Posebno dojmljiva su posljednje dvije borbe u kojima je nadjačao bivšeg MMA borca Bena Askrena i još uvijek aktivnog Tyrona Woodleyja.

Youtuber nastavlja graditi svoju, zasad vrlo uspješnu karijeru, pa ne čudi što je popis potencijalnih kandidata za borbu protiv njega svakim danom sve duži.

Nedavno su Paula prozvali Vitor Belfort i Anderson Silva, a zainteresiran je i Jorge Masvidal, no on je pod UFC-ovim ugovorom, te će teško dobiti pristanak čelnika promocije na boksački meč.

– Jake Paul se neće boriti protiv Masvidala – potvrdio je UFC-ov predsjednik Dana White, te nastavio:

– Anderson Silva nije pod ugovorom i ima 46 godina. To je dobna skupina protiv koje se Jake Paul voli boriti, a i njegove je veličine.

Šef UFC-a još jednom je pokazao kako nema lijepo mišljenje o youtuberu.

– Pogledate li Jakeovu povijest, on se bori protiv košarkaša bez borilačkog iskustva ili protiv ispranih boraca koji se godinama nisu borili. Anderson Silva trenutačno boksa i pobjeđuje, neka mu on bude sljedeći protivnik – predložio je Dana White.

Prvi čovjek najjače MMA promocije neće dopustiti nikome tko je pod ugovor s UFC-om da se bori protiv Jake Paula ili bilo kojeg drugog boksača. Conor McGregor koji se borio protiv Floyda Mayweathera je iznimka i Dana White je u tome vidio dobru promociju za svoju organizaciju.

– Jake Paul se borio protiv Tyrona Woodleyja, a njemu je 40 godina i tri godine nije pobijedio. Nikoga nije nokautirao pet godina u svojoj kategoriji. To su borci protiv kojih se Jake Paul želi boriti, a jedva je pobijedio u tom meču – kazao je Dana White i zaključio:

– Protiv Masvidala se neće boriti, ali može protiv Silve koji više nije pod ugovorom, a ima i dvije pobjede u nizu. Evo neka mu on bude sljedeći protivnik, ali kladim se da Jake Paul ne želi taj meč.

Odgovori

Back to top button