Boks

White na pobjedu Askrena protiv Paula želi uložiti milijun dolara, Youtuber udvostručuje okladu

Bivši MMA borac Ben Askren i YouTube zvijezda Jake Paul boksat će 17. travnja na priredbi koja će biti organizirana na Mercedes-Benz stadionu u Atlanti, a njihova borba je dogovorena u osam rundi. U tom okršaju UFC-ov šef Dana White daje prednost Askrenu te je spreman uložiti milijun dolara u njegovu pobjedu protiv Youtubera.

– Iskreno, Jake Paul nije je*eni boksač, on samo klinac s YouTubea. On će se boriti s hrvačem i to stvarno dobrim hrvačem koji se borio s ozbiljnim borcima i koji je bio svjetski prvak – kazao je Dana White gostujući u podcastu kod Mikea Tysona, te nastavio:

– Nadam se da će biti oklada na taj meč jer ću uložiti milijun dolara na pobjedu Askrena. Kladit ću se u milijun dolara da će Paul izgubiti.

Jakeu Paulu će to biti treći profesionalni boksački, a Benu Askrenu tek prvi u karijeri. Mnogi smatraju kako Youtuber ima šanse, a i on, naravno, puca od samopouzdanja.

‘Dana, udvostručimo okladu! Dva milijuna svaki, a pobjednik nosi sve. Moj će te tim kontaktirati oko ugovora. A nakon što nokautiram Bena, možemo dogovoriti i dvoboj Jake Paul vs. Dana White s obzirom na to da sebe smatraš boksačem, a mene Youtuberom, poručio Jake Paul putem Instagrama.

Odgovori

Back to top button