Boks

VIDEO Prisjetite se kako su Joshua i Wilder nokautirali Heleniusa

Bivši svjetski prvaci Anthony Joshua i Deontay Wilder glavne su zvijezde večerašnje boksačke priredbe u Saudijskoj Arabiji, AJ će se boriti protiv Otta Wallina, dok će se Brončani bombarder obračunati s Josephom Parkerom.

Mnogi se nadaju pobjedama Joshue i Wildera koji bi se sljedeće godine u ožujku trebali međusobno obračunati, a kako je izjavio WBC-ov predsjednik Mauricio Sulaiman, pobjednik bi trebao biti sljedeći izazivač za WBC-ov pojas prvaka.

Zanimljivo kako je obojici posljednji protivnik bio Robert Helenius. Joshua je u kolovozu Finca pobijedio nokautom u sedmoj rundi, dok je Wilder lani u listopadu do pobjede stigao nokautom već u prvoj rundi.

Brončani bombarder je posao s Heleniusom završio za dvije minute i 57 sekundi. Wilderu je to bila prva i jedina pobjeda nakon drugog poraza protiv Tysona Furyja. U 43 pobjede u karijeri, Deontayu je to bio 42 nokaut!

A Joshua je za Heleniusa trebao sedam rundi kako bi stigao do 26. pobjede u karijeri. Finac je u taj meč uskočio kao zamjena za Dilliana Whytea nakon što je nije mogao nastupiti zbog dopinga.

U sedmoj rundi, Aj je sjajnom kombinacijom srušio protivnika. Joshua je prednjim direktom pogodio Finca u tijelo, a onda ga srušio snažnom desnicom u glavu.

Odgovori

Back to top button