Boks

VIDEO Mike Tysona vježba s medicinkom: Ovo je sjajan trening za poboljšanje eksplozivnosti

Čini se kako je Mike Tyson ozbiljno shvatio svoju povratničku borbu protiv Jakea Paula, a to je potkrijepio novom snimkom s treninga.

Boksačka legenda 57-godišnji Iron Mike borit će se 20. srpnja protiv YouTube zvijezde na priredbi koju će uživo iz Teksasa prenositi Netflix.

Bivši svjetski prvak teške kategorije povukao se iz profesionalnog boksa 2005. i od tada je imao samo jednu ekshibicijsku borbu protiv Roya Jonesa Jr. u studenom 2020. godine, ali sada je pristao boksati protiv youtubera.

Do borbe su još četiri mjeseca, no Mike Tyson je već krenuo sa svojim trening kampom, nakon što je objavio nekoliko snimaka kako udara fokusere, sada je stigao i video u kojoj vježba s medicinskom loptom.

Veliki izbor medicinskih lopti i ostale rekvizite za vježbanje možete pronaći i u Prideovom web shopu.

Sada je na Instagramu objavio novu snimku na kojoj se vidi kako nekoliko puta razbija veliku medicinku o pod.

A u videu piše: ‘Vraćam se na to. Runda za rundom. Intenzivne vježbe poput ove je solidan kardio trening’.

U nastavku je dodao: ‘Volim ove vježbe s medicinkom, jer poboljšavaju eksplozivnost, a to je dobro. U boksu morate biti eksplozivni i spremni za brze NOKAUT udarce’.

Mnogi se pitaju koliko bi Tyson mogao zaraditi borbom protiv Paula, a legendarni UFC-ov borac Henry Cejudo tvrdi kako bi na Mikeov račun moglo sjesti barem 20 milijuna dolara.

Odgovori

Back to top button