Boks

VIDEO Fury razljutio Wildera uoči spektakla: Meni ne trabaju izgovori, jer sam potpuno čist

Britanac Tyson Fury ovog će vikenda u Las Vegasu braniti pojas WBC-ova prvaka. Kralj Cigana boksat će protiv Deontaya Wildera.

Bit će to završetak trilogije koja je počela remijem u prosincu 2018., a lani u veljači je Fury prekidom u sedmoj rundi svladao Brončanog bombardera.

Fury i Wilder pojavili su se na konferenciji za medije uoči subotnjeg meča. Kralj Cigana je tijekom presice stajao na nogama i hodao po pozornici MGM Grand hotela u Las Vegasu.

Na kraju je Fury u stilu zabavljača ima završnu riječ koja je dobro naljutila Amerikanca.

– Wilder govori kako sam u drugom meču varanjem stigao do pobjede. A on je promijenio cijeli tim i počeo trenirati još više nego ranije. I to stalno govori. Pa zašto je sve morao promijeniti, ako sam ja varao? – pitao se Tyson Fury i dodao:

– Znam da mi on na to ne može odgovoriti, jer treba imati mozga.

Kralj Cigana je nastavio u istom tonu.

– Želi mi učiniti nešto loše i ozlijediti me. Stalno govori o nasilju, a u njegovim se izjavama osjeća mržnja i ljutnja. A vidite, ja ne želim ozlijediti Deontaya Wildera. Želim ga samo prebiti – poručio je Tyson Fury i nastavio:

– On zna da laže i duboko u sebi zna da je izgubio. I ponovno će izgubiti. Nakon tog meča ćeš se vratiti na posao u lanac restorana brze hrane gdje si i prije radio. To je jedino mjesto gdje možeš izaći. Ovob borbom ide u mirovinu.

Javio se i Wilder, te pitao Furyja zbog čega je on mjenjao svoj tim. Kralj Cigana mu je kazao da to nije odgovor na njegovo pitanje, te dodao:

– Zašto nije ništa učinio kako bi me spriječi da ponovno varao. Ja se nema što opravdavati. Meni ne trabaju izgovori, jer sam potpuno čist. Učini si uslugu i otiđi u mirovinu. Sve što si dosad učinio sada je ugroženo, a u tvoje izgovore biše nitko ne vjeruje i svi ti se smiju.

Nakon što je Fury izjavio kako će ga ponovno nokautirati, Wilder mu je odgovorio kako nema snagu i da se to neće ponoviti.

Odgovori

Back to top button