Boks

VIDEO Alen Babić sjajno najavio obračun s Molinom: Mogu ići lakšim putem, ali ja to ne želim

Alen Babić (8-0, 8 KO) u subotu na Matchroomovoj priredbi u Londonu traži devetu profesionalnu pobjedu protiv Amerikanca Erica Moline (28-7, 20 KO), koji je posljednju borbu imao protiv našeg Filipa Hrgovića.

Hrvatski boksač je u tom dvoboju pobijedio nokautom u trećoj rundi. Babić se trebao boriti protiv bivšeg WBA prvaka Lucasa Brownea, ali je Australac otkazao meč.

I Dillian Whyte je zbog ozljede otkazao dvoboj protiv Otta Wallina, pa je tako glavna borba postala ženski okršaj u super lakoj kategoriji između Chantelle Cameron i Mary McGee.

Meč između Babića i Moline je tako postala sunaslovna borba, a vlasnik Matchroom Boxinga i promotor Eddie Hearn objavio je na svom Instagramu sjajnu video najavu uoči novog Savageova nastupa.

– Uvijek mi je želja napraviti najbolji show i ponuditi sve što imam. U životnoj sam formi i stalno dajem sve od sebe. Mogu ići lakšim putem, ali ja to ne želim. Hoću nešto ostaviti iza sebe i svaki put mi je cilj nokautirati protivnika – ističe Alen Babić u odličnoj najavi uoči borbe protiv Moline.

Odgovori

Back to top button