Boks

Usyk potvrdio sljedećeg protivnika, a Furyju poručio: Ti si loša kopija Muhammada Alija

Nakon što je propao dogovor za meč u kojem bi se ujedinili pojasevi prvaka teške kategorije, Oleksandr Usyk i Tyson Fury okreću se novim izazovima.

I dok Kralj Cigana za sada šuti, ukrajinski boksač potvrdio je svog sljedećeg protivnika. Usyk će se boriti protiv WBA-ova obaveznog izazivača Daniela Duboisa.

– Vjerojatno će to biti Daniel Dubois, a naša će se borba dogoditi krajem ljeta. Idem u Veliku Britaniju, volim ići tamo – kazao je Oleksandr Usyk i nastavio:

– Moja prvi veliki rezultati dogodili su se u Britaniji, a tamo sam pobijedio i Anthonyja Joshuu u prvom meču. Sviđa mi se tamo.

Ukrajinac se osvrnuo i na propali meč s Furyjem, te je otkrio što ga je najviše zasmetalo u pregovorima.

– Ništa se nije događalo. Bilo je jasno da nas pokušava izigrati, pa sam odlučio sve to prekinuti. Tražio je raspodjelu honorara 70-30 i rekao da je kralj i sve ovo što se događa je zahvaljujući njemu – istaknuo je Oleksandr Usyk i podvukao:

– Nisam na to reagirao, znao sam da se želi poigravati sa mnom. Kralj je kralj, a kralj ne mora naglas govoriti da je kralj. Fury silno pokušava kopirati velikog Muhammada Alija, ali ta je kopija jako loša.

Odgovori

Back to top button