Boks

U Rizinu žele organizirati meč između Floyda Mayweathera i Natea Diaza

Prvi čovjek Rizina Nobuyuki Sakakibara otkrio je kako trenutačno žele dogovoriti ekshibicijsku borbu između Floyda Mayweathera Jr.-a i Natea Diaza.

Bivši UFC-ov borac nedavno je imao svoj posljednji meč u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji kada je ‘submissionom’ svladao Tonyja Fergusona.

Diaz se okreće novim izazovima, a među njima su i boksački mečevi, u zadnje vrijeme često se spominjao okršaj s velikom YouTube zvijezdom Jakeom Paulom.

– Nick i Nate Diaz su posebni borci i posebno zanimljivi, njihov stil je vrlo uzbudljiv i poznajemo ih još iz Pridea. Nick se ranije borio u Pride i dobro ih znamo. Budemo li ponovno nešto organizirali s Floydom razgovarat ćemo o protivniku – istaknuo je Nobuyuki Sakakibara i nastavio:

– Trebamo se širiti, a ne misliti samo na japansko tržište. Moramo ciljati na međunarodnu publiku tako da idući Floydov protivnik ne mora biti Japanac. Zainteresirani smo za pregovore s Nateom Diazom, jer on je poseban borac. Mislim čak i da ima šanse protiv Floyda. To je odlična ideja.

Odgovori

Back to top button