Boks

Tyson Fury otkrio što bi Usyk trebao prihvatiti da se dogovori meč za apsolutnog prvaka

Boksački fanovi još ne gube nadu za borbom Tysona Furyja i Oleksandra Usyka koja bi dala apsolutnog prvaka teške kategorije.

Furyjev promotor Bob Arum je prije nekoliko dana izjavio kako bi se njihov meč mogao dogovoriti za prosinac ili za početak sljedeće godine.

Kralj Cigana u posljednje vrijeme neprestano ponavlja kako mu je zarada na prvom mjestu, a to je ponovio i u razgovoru za Fight Hub TV uoči meča protiv Francisa Ngannoua, koji će se 28. listopada održati u Saudijskoj Arabiji.

Britanac je izjavio kako mogao razmisliti o borbi protiv Usyka bude li njegov potencijalni protivnik prihvatio manji honorar.

– Je li mi to ikada bio prioritet? Kada sam izjavio da želim biti apsolutni prvak? Uvijek su o tome drugi sanjali – rekao je Tyson Fury i nastavio:

– Imam posla s Francisom Ngannouom. Ako se ta mala kobasica želi boriti za naslove i spreman je uzeti mali postotak od zarade, možda bismo mogli dogovoriti meč. Bude li tražio više novca, onda ništa od toga. Usyk i njegov tim su se povukli. Ponudili su im borbu na Wembleyu, a mi smo otišli dalje. Sada me čeka borba protiv Ngannoua, koji je sve bolji.

Odgovori

Back to top button