Boks

Torcida i Team Predator učvrstili vodeće pozicije, sljedeće kolo je 1. travnja na Velesajmu

Nakon 6. kola Prve Hrvatske boksačke lige održanog prvi put u Novom Marofu lanjski prvaci 1. Hrvatske boksačke lige (seniori i ml.seniori u muškoj i ženskoj konkurenciji), boksači Torcide Split dodatno su učvrstili prvu poziciju i tri kola prije kraja sezone imaju prednost od velikih 29 bodova, piše na službenoj stranici HBS-a.

Salona i Rovinj ponovo u 6. kolu nisu imali predstavnike, pa su s novim bodovima iz Novog Marofa Leonardo Zagreb i Osijek vrlo blizu drugog i trećeg mjesta.

U 1. Hrvatskoj boksačkoj ligi/mladi (ml. kadeti, kadeti i juniori u muškoj i ženskoj konkurenciji) riječki Team Predator s čak 21 osvojenim bodom u Novom Marofu (pet pobjeda, šest izgubljenih mečeva) povećao je prednost na vrhu ljestvice.

Lanjski prvaci BK Brod osvojili su 12 bodova i čvrsto drže drugu poziciju ispred susjeda iz Radničkog Slavonski Brod (šest bodova u 6. kolu).

Veliki skok napravili su mladi boksači i boksačice Ronina Križevci sa 17 osvojenih bodova u 6. kolu (pet pobjeda, 2 izgubljena meča) i probili se na peto mjesto ukupnog poretka.

Po 11 bodova u Novom Marofu osvojili su Kralj Tomislav, Leonardo i Titan Gym (svi po tri pobjede i dva izgubljena meča).

Osam bodova za priključak s vrhom ponovo su skupile mlade boksačice Thora Bartolovec, a po osam bodova upisali su i Rekord Zagreb i Čakovec (svi s po nove dvije pobjede svojih predstavnika).

Sljedeće, 7. kolo 1. Hrvatske boksačke lige i HBL/mladi na rasporedu je u subotu, 1. travnja 2023. u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu, a do kraja sezone održat će se potom još dva kola u svibnju i lipnju 2023. godine kada ćemo dobiti nove prvake u obje konkurencije.

Odgovori

Back to top button