Boks

Tommy Fury razočaran što je još jednom propala borba protiv Jakea Paula

Boksački okršaj između YouTube zvijezde Jakea Paula i Tommyja Furyja, polubrata WBC-ova prvaka Tysona Furyja, po drugi je put otkazan.

Naime, lani u prosincu Tommy je otkazao meč zbog zdravstvenih problema, a sada mu je zabranjen ulazak u SAD zbog navodne povezanosti s irskim kriminalcem za kojim je u Americi raspisana tjeralica.

‘Utučen sam i razočaran zbog problema s kojima sam se suočio pri ulasku u SAD’, napisao je Tommy Fury u objavi na svom Instagram Storyju, te dodao:

‘To je nešto što nismo mogli predvidjeti da će se dogoditi. Slučaj smo prepustili odvjetnicima, jer je zabrana ulaska u stranu zemlju očito vrlo ozbiljan problem i potrebno ga je riješiti.

Vjerujem kako će se ta borba dogoditi kada se riješi taj problem. Možemo se boriti na nekom neutralnom terenu, negdje gdje možemo obojica bez problema doći, a to može biti bilo kada i bilo gdje’.

No Jake Paul je već našao novog protivnika. Youtuber će 6. kolovoza na priredbi u Madison Square Gardenu boksati protiv Hasima Rahmana Jr.-a, koji ima 12 pobjeda i jedan poraz.

U posljednjem je nastupu izgubio nokautom protiv Kenzieja Morrisona.

Neporaženi Paul je u svom posljednjem meču u revanšu nokautom u šestoj rundi pobijedio bivšeg UFC-ovog prvaka Tyrona Woodleyja.

Odgovori

Back to top button