MMA

Jon Jones poručio Ngannouu i Adesanyi: Nikada nećete biti bolji od mene

Još uvijek čekamo na debi Jona Jonesa u teškoj kategoriji. Već je prošlo više od dvije godine od zadnjeg nastupa jednog od najboljih MMA boraca.

Bones je posljednju borbu imao u veljači 2020. kada je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Dominicka Reyesa i obranio naslov prvaka poluteške kategorije.

Američki borac je vrlo aktivan na društvenim mrežama, te se nakon posljednje UFC-ove priredbe osvrnuo na nokte Israela Adesanye, koji je, nakon ne toliko impresivnog nastupa, svladao Jareda Cannoniera i obranio pojas srednje kategorije.

‘Brate, ne mogu prestati razmišljati o tome. Kako si mislio prijetiti Alexu s tim blještavim noktićima? Dao si mi na razmišljanje’, napisao je Jon Jones u poruci na Twitteru.

Adesanya nije želio ništa komentirati na tu temu, no u njegovu obranu je stao prvak teške kategorije Francis Ngannou, koji bi mogao biti Jonesov sljedeći protivnik.

Naravno, prvo bi trebao pričekati da Kamerunac zaliječi ozljedu nakon operacije. No i dalje postoji mogućnost da se Bones bori protiv Stipe Miočića za privremeni pojas prvak.

‘Dok je Jones samo sjedio i svašta govorio, Izzy je pet puta obranio naslov. Čestitke prvaku’, napisao je Francis Ngannou.

Jones je nakon nekog vremena odgovorio Ngannouu.

‘Gledajte kako Francis brani Elsu, kako je to slatko. Mogao bih pauzirati još dvije godine, a vi zajedno nikada nećete biti bolji od mene’, napisao je Jon Jones.

Odgovori

Back to top button