Boks

Tommy Fury otkrio zbog čega je otkazao meč protiv Jakea Paula

Britanski boksač Tommy Fury, polubrat WBC-ova prvaka Tysona Furyja, otkazao je borbu protiv youtubera Jakea Paula koja je 18. prosinca trebao predvoditi priredbu u Tampi.

Tommy se povukao iz meča zbog zdravstvenih problema, te je kasnije objasnio o čemu se radi.

‘Srce mi je apsolutno slomljeno jer sam trebao otkazati borbu protiv Jakea Paula zbog bakterijske infekcije u prsima i slomljenog rebra. Početak mog kampa prošao je nevjerojatno i ni u jednom trenutku nisam očekivao da me nešto može zaustaviti na putu do pobjede 18. prosinca’, poručio je Tommy Fury i nastavio:

‘Ne mogu riječima opisati koliko sam razočaran i nadam se da iduće godine možemo ponovno dogovoriti borbu. Stvarno želim taj meč. Sada je najvažnije da se što prije oporavim, a onda ćemo dogovoriti novi datum.

Promotor Frank Warren je istaknuo kako želi ponovno dogovoriti njihovu borbu.

– Razočarani smo što je Tommy morao otkazati meč. To mu je bila velika prilika da svima pokaže što može učiniti. Nažalost, morao je otkazati, jer nije blizu sto posto svojih mogućnosti. Pokušat ćemo dogovoriti novu borbu protiv Paula – kazao je Frank Warren.

YouTube zvijezda Jake Paul je odmah putem društvenih mreža javio kako je pronašao zamjenu za Tommyja.

Bit će to bivši UFC-ov prvak Tyron Woodley, a njihov meč će biti revanš iz rujnu kada je youtuber pobijedio podijeljenom odlukom sudaca.

Odgovori

Back to top button