Boks

Svjetski boksački prvak slomio rebra televizijskoj zvijezdi

Svjetski prvak George Kambosos Jr. je tijekom promocije meča ozlijedio televizijskog voditelja 7Newsa Granta Denyera.

Australski boksač je tijekom prijateljskog sparinga boksao lagano, a onda je u jednom trenutku TV zvijezda poželjela da ga George udari snažnije, tu je pogriješio.

– Mislio sam da sam gotov. Krenuli smo lagano i dopustio mi je da ga udarim. A onda sam želio osjetiti kako je to u stvarnosti i pogodio me šest, sedam puta i više nisam mogao govoriti Ostao sam bez zraka u plućima – kazao je Grant Denyer i nastavio:

– Bio sam nemoćan, nisam mogao ni pomoć tražiti. Ništa nisam mogao izgovoriti. U mojim plućima nije bilo zraka. Lice mi je mijenjalo boju. Želio sam povraćati, jer sam nešto ranije pojeo sendvič.

Grant Denyer. Foto: Screenshot (7news)

George Kambosos Jr. aktivno sudjeluje u promociji svoje iduće borbe za ujedinjenje naslova.

I ovaj prijateljski dvoboj bio je dio promocije, televizijski voditelj je na kraju završio sa slomljenim rebrima, te vjerojatno neće tako skoro poželjeti neko slično iskustvo.

Australski boksač 5. lipnja na Marvel stadionu u Melbourneu prvi put brani naslove WBA, WBO i IBF prvaka koje je lani u studenom osvojio protiv Teófima Lópeza.

Kambosos (20-0, 10 KO) će boksati protiv WBC-ova prvaka Amerikanca Devina Haneya (27-0, 15 KO).

Boksači su potpisali ugovore, a Australac se kao trostruki prvak zaštitio klauzulom koja mu jamči revanš u slučaju poraza.

Kambosos nije želio taj meč već je pokušao dogovoriti okršaj protiv Ukrajinca Vasilija Lomačenka.

Odgovori

Back to top button