Boks

Sjajne pobjede Goričkog i Knježevića na iznimno uspješnoj MTK Zagreb Fight Night priredbi

Na Zagrebačkom velesajmu održana je boksačka priredba MTK Fight Night 2 priredba koja je u programu imala šest zanimljivih i vrlo atraktivnih mečeva. Prijenos priredbe mogli ste uživo pratiti na našem YouTube kanalu.

I drugo izdanje MTK Zagreb Fight Night ponudilo je mnogo uzbuđenja, a posebno treba istaknuti dvije borbe.

Dvije nove nade hrvatskog profesionalnog boksa ispunila su očekivanja u izjednačenim, ali ipak kontroliranim i na kraju zasluženim pobjedama nad svojim čvrstim i opasnim protivnicima.

Arijan Gorički je još jednom pokazao svoj neosporni talent (upisao je desetu pobjedu uz jedan poraz i jedan neriješen meč) i nametnuo se kao ozbiljan kandidat za jednu od prestižnih internacionalnih titula u pero kategoriji (do 57 kg) – WBC ili EBU već sljedeće godine. Nadamo da će do tog meča doći upravo u Zagrebu, ističe Harry Gorian, HSPBS generalni tajnik.

U glavnoj borbi večeri, naš predstavnik Bruno Knježević (upisao petu pobjedu) dokazao se spremnim za ozbiljne izazove te protiv izuzetno iskusnog i opasnog protivnika iz Ugande s privremenim boravkom u Švedskoj, čisto pobijedio na bodove.

Time je izborio poziciju službenog izazivača za HSPBS internacionalnu titulu profesionalnog prvaka Hrvatske koja ga, u slučaju pobjede svrstava među 15 najboljih na WBC Mediteran rang listu i time mogućnost do kraja godine napada na titulu profesionalnog prvaka najprestižnije i najveće svjetske organizacije – WBC !!!

Na kraju priredbe, žiri je imao izuzetno težak zadatak da izabere borca večeri i glavni sponzor priredbe WARRIOR SPIRIT je titulu i nagradu od 500 euro za dlaku dodijelio Bruni Knježeviću zbog izuzetno teškog i opasnog protivnika!

Treba još istaknuti da je organizacija bila solidna s obzirom na trenutačne uvjete a stvorila se izuzetno pozitivna atmosfera i navijanje manjeg broja članova timova i simpatizera što je dobar predznak za nadolazeće priredbe u 2022 godini uz prisustvo publike!

MTK Zagreb je već najavio svoje sljedeće izdanje u prvoj polovici 2022. godine na kojoj će osim HSPBS titule prvaka Hrvatske sigurno biti i drugih atraktivnih mečeva pa i mogućih titula!

Službeni dio odrađen profesionalno od strane HSPBS, te službenih lica Rife Kamberovića, Naima Ramaja, Nikše Boreckog i supervizora Harryja Goriana.

Rezultati MTK ZAGREB FIGHT NIGHT 2 priredbe,

Uvodni program:

91 kg, 4×3’: Mislav Burazer (Zagreb) pobijedio Attilu Iratosyja (HUN) TKO u prvoj rundi (1’24’’)
72,5 kg, 4×3’: Alban Morina (MTK Zagreb) pobijedio Branka Bekana (BiH) TKO u prvoj rundi (1’39’’)
79 kg, 4×3’: Andrija Perković (Šibenik) pobijedio Janosa Sarandija (HUN) TKO u prvoj rundi (0’39’’)
76 kg, 4×3’: Sladjan Janjanin (BiH) pobijedio Slavišu Miodraga (BiH) TKO u četvrtoj rundi (0’24’’)

Glavni program:

57 kg, 8×3’: Arijan Gorički (Zagreb-CRO) pobijedio Emiliana Salvinija (ITA) na bodove jednoglasnom odlukom sudaca (79:74, 80:74, 78:74)
79 kg, 6×3’: Bruno Knježević (MTK Zagreb) pobijedio Micheala Obina (UGA / SWE) na bodove jednoglasnom odlukom sudaca (60:53, 59:55, 60:53)

CroRing nastavlja popularizaciju borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button