Boks

Hrgovićevi promotori dotakli se Babića: Sada je našao sebi ravnog

Hrvatski boksač Alen Babić svladao je Davida Spilmonta i stigao do desete profesionalne pobjede u karijeri.

Savage je prvi put u karijeri osjetio silinu protivnikova udarca, kada ga je krajem druge runde Francuz ozbiljno uzdrmao.

Izvukao se Babić iz teške situacije, te je u nastavak meča ušao mnogo ozbiljnije.

I bez obzira na to što je Alen do pobjede stigao nokautom, Hrgovićevi promotori, braća Kalle i Nisse Sauerland već su komentirali Babićev nastup. Tijekom meča su na Twitteru napisali:

‘Čini se da je Babić našao sebi ravnog’.

Babić ima mnogo fanova na Otoku, a to se moglo primijetiti i prilikom ulaska u ring, kada je dočekan ovacijama publike u Manchester Areni.

‘I dalje bi uspavao vašeg precijenjenog Hrgovića’, napisao je jedan fan, na što su braća Sauerland uzvratili smajlićem koji plače od smijeha.

Uslijedila je poruka drugog fana koji se složio kako Babić ne bi pobijedio Hrgovića, ali bi bio njegov najbolji protivnik dosad s obzirom na one protiv kojih se Filip borio. Braća Sauerland su odgovorili:

‘Prošli smo kroz IBF-ovu ljestvicu dvaput za ‘title eliminator’. Hunter je odustao nakon što smo dobili prava na ponudu. Ponudili smo Babiću meč, a on ga je odbio. Proći ćemo kroz rang ljestvicu ponovno u siječnju te se nadamo da će netko prihvatiti meč.’

Odgovori

Back to top button