Boks

Šef UFC-a Dana White nije oduševljen borbom Jakea Paula i Mikea Tysona

Prije nekoliko tjedana je objavljeno kako se boksačka legenda Mike Tyson vraća u ring, a njegov protivnik će 20. srpnja na AT&T stadionu u Arlingtonu biti youtuber Jake Paul.

Mnogi su se već kritički dotakli te teme, to je ovih dana učinio Tony Bellew, a sada je svoje mišljenje iznio i UFC-ov predsjednik Dana White, koji također ne može sakriti razočaranje.

Prvi čovjek najveće svjetske MMA organizacije veliki je kritičar nekadašnje Disneyeve zvijezde koja je u prošlosti često prozivala UFC-ove borce i negativno govorila o promociji.

– Volim Mikea i mrzim govoriti o tome jer se onda na mene ljuti. Naravno da nisam oduševljen što ga vidim da ponovno radi ove stvari. A kad dođe do borbe on će imati 58 godina. Imat će 31 godinu više od Paula – kazao je Dana White i dodao:

– A Jake Paul želi samo zaraditi novac. Oni koji ga prate ne kupuju PPV prijenose kako bi njega gledali. Ljudi će kupiti PPV-e samo zbog njegovih protivnika, jer zna da ih te osobe prodaju.

Dvadesetsedmogodišnji Paul u meč protiv 30 godina starijeg Irona Mikea ulazi nakon dvije pobjede nokautom u prvoj rundi protiv Andrea Augusta i Ryana Bourlanda.

A Tyson je svoju posljednju profesionalnu borbu imao 2005. kada je izgubio protiv Kevina McBridea, a od onda je imao samo jedan ekshibicijski meč i to u studenom 2020. protiv Roya Jonesa Jr.-a.

Odgovori

Back to top button