Boks

Prvak nakon uvjerljive pobjede prozvao Canela Alvareza

Kamerunsko-francuski boksač Christian M’billi namjerio se na borbu za naslov protiv Canela Alvareza nakon što je u subotu na priredbi u Quebecu prekidom nakon šeste runde pobijedio Rohana Murdocka.

Neporaženi 28-godišnji Christian je 26. pobjedom (22 nokauta) u karijeri zadržao svoj WBC Continental i WBA International pojas.

M’billi je dominirao tijekom cijele borbe, a njegova kvaliteta je posebno došla do izražaja u petoj rundi, kada je Murdockov kut bio spreman baciti ručnik u ring.

Nakon što je i šesta runda završila u potpunoj dominaciji Kamerunca, suparnički tim je odlučio predati meč.

– Večeras sam poslao poruku. Ja sam budućnost divizije. To je bila današnja poruka – rekao je Christian M’billi i dodao:

– Murdock je snažan. Sve moje udarce je dobro primio. Mislim da je u sljedećoj rundi mogao završiti u nokautu tako da je dobro za njega što je njegov tim odlučio završiti borbu. On je dobar borac, ali ja sam bio bolji.

Ne skriva želju za borbom protiv meksičke zvijezde Canela Alvareza u kojoj bi dobio priliku osvojiti sva četiri pojasa u supersrednjoj kategoriji.

– Canelo je najbolji, to svi znaju. Ali sada želim pokazati da sam najbolji u diviziji. Moj cilj je boriti se protiv njega. Učinio bih sve kada bih mogao dobiti taj meč.

Canelo se posljednji put borio u rujnu prošle godine kada je pobijedio Jermella Charla- Još se ne zna tko bi mogao biti njegov sljedeći protivnik.

Odgovori

Back to top button