Boks

Pojavila se nova snimaka treninga Francisa Ngannoua za meč protiv Furyja, i dalje to izgleda loše

Krajem ovog mjeseca slijedi boksački meč između Tysona Furyja i Francisa Ngannoua. Obračun WBC-ova prvaka i bivšeg UFC-ovog borca koji je zakazan za 28. listopada u Saudijskoj Arabiji izazvao je mnogo rasprava i kritika.

Mnogo je onih koji smatraju kako će Kralj Cigana stići do lagane i uvjerljive pobjede bez obzira na to što će se u ringu naći jedan od opasnijih nokautera na svijetu.

Ngannouove snimke s treninga bila su samo dodatna hrana kritičarima o besmislenost tog meča, a boksački fanovi u komentarima za Francisa najčešće koriste riječi ‘umoran’, ‘ukočen’ i ‘nespretan’.

Takav je i posljednji video s treninga bivšeg UFC-ovog prvaka koji i dalje izgleda loše, te djeluje dosta iscrpljeno i umorno.

No bez obzira na kritike, Ngannou posjeduje moćan udarac, ali i vještine koje je koristio u MMA borba, te bi mogao Furyju predstavljati veliki izazov u ringu.

To ističe i Francisov sparing partner Carlos Takam koji je iz prve ruke osjetio Ngannouov udarac.

Francuski boksač koji je rođen u Kamerunu kao i Francis, smatra kako bi Ngannou jednim pravim udarcem mogao nokautirati Furyja.

– Francis ima nevjerojatno moćan udarac. Bude li Fury primi taj udarac, onda neće lako ustati kao protiv Wildera. Ngannou će pobijediti, a onda će se njih dvojica obračunati u MMA dvoboju – kazao je Carlos Takam.

Odgovori

Back to top button