Boks

Daniel Cormier: Fury je učinio nešto vrlo bezobrazno. Nadam se da će mu Ngannou razbiti glavu

Bude li meč za apsolutnog prvaka teške kategorije između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka potvrđen za 23. prosinca to bi značilo da WBC-ov prvak ima samo osam tjedana priprema za taj okršaj.

Naime, Kralj Cigana će se 28. listopada boriti protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Francisa Ngannoua, kojem će to biti prvi profesionalni boksački meč.

Nakon informacije kako je Fury dogovorio meč protiv Usyka mnogi su komentirali kako Britanac uopće nema poštovanja prema Ngannouu, te njihov obračun ne shvaća ozbiljno.

Među onima koji su javno izrazili svoje mišljenje je bivši dvostruki UFC-ov prvak, a danas komentator Daniel Cormier.

– Tyson Fury je učinio nešto vrlo bezobrazno. Nadam se da će mu Francis Ngannou razbiti glavu – poručio je Daniel Cormier, pa nastavio:

– Ali on mi sviđa, gledao sam Furyjev show na TV-u i zaljubio sam se u njega. Volim njegovu osobnost i kako se brine za obitelj. No učinio je najbezobrazniju stvar koju mogao napraviti. Želi se boriti dva mjeseca nakon meča s Ngannouom. A to znači kako se ne namjerava dugo zadržati u ringu protiv Francisa i neokrznuto izaći iz borbe. Dakle, Fury planira pobijediti Ngannoua i nakon toga se boriti protiv Usyka za apsolutnog prvaka svijeta.

Odgovori

Back to top button