Boks

Planina iz Igre prijestolja posjetila Tysona Furyja: ‘Vrhunsko atletsko tijelo protiv mojeg’

Tyson Fury konačno se sreo s Hafthórom Björnssonom, koji se proslavio ulogom Gregora ‘The Mountain’ Cleganea u popularnoj hit seriji Igre prijestolja.

Planina je posjetio WBC-ova teškaškog prvaka koji se trenutačno nalazi na turneji po Otoku te su zajedno pozirali pred objektivima fotografa. Islandski snagator je priznao kako je skinuo više od 50 kilograma.

‘Vrhunsko atletsko tijelo protiv mojeg. Šalu na stranu, iznimna mi je čast upoznati Tysona Furyja i doći na jednu od njegovih emisija. Veseli me što mogu u budućnosti naučiti nešto od pravog šampiona!’, napisao je Hafthór Björnsson, poznat i pod nadimkom Thor, u svojoj objavi na Instagramu, te poručio:

‘Svakako bih se borio protiv Furyja, bude li prilike to će biti sjajno iskustvo. Mnogo bih mogao naučiti iz borbi s pravim boksačima. Takve mečeve ne bih odbio.

Islanđanin je nekadašnji pobjednik World’s Strongest Man natjecanja koji je prošle godine podigao 501 kilogram i srušio rekord Eddieja Halla od 500 kilograma iz 2016. godine.

Planina je kilogram više podigao u svojoj teretani na Islandu.

Nekadašnja dva najsnažnija čovjeka Björnsson i Hall trebali su ove godine međusobno boksati, no Britanac je otkazao meč zbog ozljede. Njihova borba je dogovorena za dogodine.

Odgovori

Back to top button