MMA

Dana White ističe kako Sean O’Malley još nije spreman za najbolje borce

Američki MMA borac 27-godišnji Sean O’Malley izborio je sedam pobjeda u UFC-u, a samo je izgubio protiv Marlona Veru.

Nakon tog poraza u kolovozu prošle godine, Sugar je slavio u dvije pobjede u nizu, ove je godine pobijedio Thomasa Almeidu i Krisa Moutinha.

Publika ga je zbog svog atraktivnog stila borbe zavoljela, te se često pojavljuje u medijima. Predsjednik UFC-a Dana White pokušao je objasniti kada će O’Malley dobiti priliku boriti se protiv nekog od najboljih boraca.

– Seana još ne treba baciti među vukove, nije za to spreman. Gurati možemo recimo Khamzata Chimaeva, jer osjećam kako se on može boriti protiv bilo koga, vjerujem kako će svaki zadatak odraditi vrhunski – kaže Dana White, te dodaje kako bi O’Malley čak i dobio ozbiljniju priliku da lani nije izgubio protiv Vere:

– Taj poraz ga je usporio, no sljedeća borba za njega je itekako ozbiljna. U svom posljednjem meču izgledao je nevjerojatno, izuzetno je popularan i uvijek će netko nešto primijetiti što god se s njime dogodi.

Prvi čovjek UFC-a je zadovoljan nastupima Seana O’Malleya.

– Odličan je borac, zabavan i uzbudljivo je gledati njegove mečeve. Ne trebaju mu još borbe protiv najboljih, treba biti strpljiv. Njegovo vrijeme tek dolazi – podvukao je Dana White.

Odgovori

Back to top button