Boks

Otto Wallin ističe Furyja kao velikog favorita u meču protiv Usyka

Švedski boksač Otto Wallin jedan je od kandidata za sljedećeg protivnika Anthonyju Joshui, a i mogući suparnik našem Filipu Hrgović u potencijalnom meču za pojas IBF-ova prvaka.

Wallin je krajem rujna boksao u Antalyi i podijeljenom odlukom sudaca svladao Murata Gassieva, bila mu je 70 26. pobjeda u karijeri i šesta u nizu.

U nedavnom za Boxing Social iznio je svoje mišljenje o borbi za naslov apsolutnog prvaka svijeta između Tysona Furyja i Oleksandra Usyka.

Meč za ujedinjenje pojaseva teške kategorije trebao bi se krajem ove ili u siječnju sljedeće godine održati u Saudijskoj Arabiji.

Šveđanin upozorava kako je Oleksandr Usyk u nedavnom meču, u kojem je nokautom pobijedio Daniela Duboisa, imao određenih problema.

– Čini mi se da je Usyk imao problema protiv Duboisa i nije blistao u borbi. Pobijedio je nokautom, što je dobro, ali osjećao sam da se muči kao protiv Dereka Chisore – rekao je Otto Wallin i nastavio:

– Mislim da je sve u stilovima borbe, neki Usyku stvaraju probleme, a vjerojatno je tako i s Furyjem. Za mene je Britanac veliki favorit u tom meču.

Odgovori

Back to top button