Boks

Nova emisija ‘Hrvatski boks’ na Sportskoj televiziji

Od srijede, 10. ožujka u programu Sportske televizije (SPTV-a) počinje prikazivanje nove emisije ‘Hrvatski boks’ u organizaciji Hrvatskog boksačkog saveza. Prva emisija ‘Hrvatski boks’ u trajanju od 30 minuta na programu je SPTV-a u srijedu, 10. ožujka u 17.30 sati.

Nove emisije ‘Hrvatski boks’ prikazivat će svake druge srijede na Sportskoj televiziji, a u međuvremenu nekoliko će puta biti emitirane i u repriznim terminima.

U prvoj emisiji ‘Hrvatski boks’, u srijedu, 10. ožujka u 17.30 sati, prikazat ćemo širu reportažu s otvaranja domaće sezone u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu gdje je proteklog vikenda održano 1. kolo Prve Hrvatske boksačke lige i HBL/mladih, uz poseban osvrt na proglašene pobjednike u protekloj sezoni HBL-a – klubove Kralj Tomislav i Team Predator. Ekipi ‘Hrvatskog boksa’ sugovornici u Boksačkom centru bili su i Bono Bošnjak, Marko Milun, Toni Filipi…

U Solinu posjetili smo BK Salona gdje se za izazov života, olimpijske kvalifikacije u lipnju predano priprema Luka Plantić s trenerom Tomislavom Bašićem. Dečko iz Sesveta preselio se u Dalmaciju i potpuno posvetio cilju karijere – plasmanu na Olimpijske igre u Tokiju.

U užem centru Zagreba, na Kvatriću, u BK Omega na isti način, vrijedno i neumorno trenira najbolja hrvatska boksačica, svjetska i europska viceprvakinja, mlada Nikolina Čačić. I ona živi olimpijski san, čekaju je teška iskušenja na kvalifikacijama u Parizu i s trenerom Franjom Kristićem sve je podredila tome da postane prva hrvatska olimpijka u ženskom boksu.

Pogledajte sve što se događa u i oko hrvatskih ringova u velikoj slavljeničkoj godini HBS-a, 100-toj godišnjici osnutka i organiziranog djelovanja, u novoj emisiji ‘Hrvatski boks’ na Sportskoj televiziji u srijedu, 10. ožujka u 17.30 sati.

Odgovori

Back to top button