MMA

Ante Delija saznao suparnika, Julija Pajić ipak nastupa na PFL-ovom turniru

Hrvatski MMA borac 30-godišnji Ante Delija (27-3) saznao je suparnika na PFL-ovom turniru protiv kojeg će krenuti u lov na milijun dolara. Cro Copov učenik će se na priredbi 6. svibnja u Atlantic Cityju boriti protiv 31-godišnjeg Brazilca Bruna Cappelozze (10-5).

Brazilski borac je posljednji nastup imao prije tri godine kada je na Rizin 11 priredbi kada je nokautom u prvoj rundi izgubio protiv Čeha Jirija Prochazke. Ante se u akciju vraća nakon što je u studenom 2019. na KSW-oj priredbi u zagrebačkoj Areni tehničkim nokautom svladao Olija Thompsona.

Priredbu predvodi bivši UFC-ov prvak brazilska legenda Fabricio Werdum (24-9-1) protiv sunarodnjaka Renana Ferreire (6-2).

U sunaslovnoj borbi prvakinja Kayla Harrison (8-0) u obranu naslova kreće protiv Brazilke Mariane Morais (16-10).

A u slučaju Julije Pajić (3-0) došlo je do zaokreta. Naime, 23-godišnja Crnogorka je vraćena na popisa borkinja za ovogodišnji PFL-ov turnir i to nekoliko dana nakon što je njezino ime uklonjeno iz rostera. Čak je i u posljednjoj najavi ženskog turnira u objavi na PFL-ovom Instagramu objavljen poster borkinja, ali bez njezine fotografije.

Julija će ipak nastupiti na turniru, a suparnica će joj biti 26-godišnja Brazilka Larissa Pacheco.

Natjecanje će zbog epidemioloških mjera bit će zatvorenog tipa (‘bubble’), a održavat će se unutar Ocean Casino Resort hotela u Atlantic Cityju bez gledatelja. Tamo će biti smješteni borci i timovi, koji će trebati doći barem dva i pol tjedna ranije prije natjecanja.

Lov na nagradu od milijun dolara kreće 23. travnja, sljedeća priredba je 29. travnja, a naš Ante Delija u PFL-ov oktogon ulazi 6. svibnja. Natjecanje se nastavlja 10., 17. i 25. lipnja.

Odgovori

Back to top button