Boks

Ništa od trilogije? Tyson odbio bogatu Holyfieldovu ponudu: Samo smo gubili vrijeme

Sve je manje izgledno da ćemo uskoro gledati okršaj dviju boksačkih legendi Mikea Tysona i Evandera Holyfielda. Naime, već se neko vrijeme govori o mogućem ekshibicijskom meču bivših prvaka, no iz Holyfieldova tima ističu kao se ta borba neće održati, jer Tysonovi predstavnici odbijaju ponudu od zajamčenih 25 milijuna dolara.

Želja je bila da oba boksačka velikana podijele zaradu, ali Tysonovi promotori nisu željeli prihvatiti tu ideju.

– Mislili smo da je sve dogovoreno, ali brzo je propalo nakon što su Tysonovi ljudi odbili ponudu. Imali smo najbolju namjeru, a izgleda da smo samo gubili vrijeme – rekao je Holyfieldov menadžer Kris Lawrence.

Tyson je nedavno otkrio kako bi se u ring trebao vratiti krajem svibnja i mnogi su pretpostavili da bi mu suparnik trebao biti Holyfieldom.

Trebao je to biti treći međusobni obračun bivših prvaka nakon devedesetih, kada su se dvaput sreli u ringu. Holyfield je bio bolji u obje borbe.

Prvi put je pobijedio 1996. tehničkim nokautom, a godinu kasnije Tyson je u uzvratnom okršaju diskvalificiran nakon ugriza za uho.

Iron Mike se prošle godine nakon 15 godina vratio u ring te boksao protiv Roya Jonesa. Nakon meča javilo se mnogo kandidata…

Odgovori

Back to top button