Boks

Nikolina Ćaćić i Noa Ježek na svečanom prijamu u Savezu sportova grada Zagreba

Savez sportova grada Zagreba i predsjednik SSGZ-a Vjekoslav Šafranić organizirali su svečani prijam za sportaše zagrebačkih klubova, osvajače medalja s nedavnih velikih natjecanja, piše na službenoj stranici HBS-a.

Prijam je priređen za naše boksače koji su osvojili odličja na Europskom seniorskom prvenstvu U-22 u Poreču, Nikolinu Ćaćić (srebro) i Nou Ježeka (bronca) s trenerom Nikolom Švaljom, te Zrinku Ljutić (skijanje), Bornu Petanjeka (streljaštvo) i Dantea Brčića (snowboard).

Uz tople riječi podrške predsjednika Saveza sportova grada Zagreba Vjekoslava Šafranića, koji je čestitao sportašima i njihovim trenerima, klubovima i matičnim savezima, te im zahvalio na trudu koji ulažu u sport i postizanje vrhunskih uspjeha, mladi sportaši primili su i prigodne medalje SSZG-a.

Naši trofejni boksači, Nikolina Ćaćić, Noa Ježek i trener Nikola Švalj te glavni tajnik Hrvatskog boksačkog saveza Marko Marović predsjedniku Šafraniću, proslavljenom asu borilačkih sportova, darovali su potpisane rukavice s Europskog prvenstva U-22, te spomen medalju s EP-a u Poreču.

Svečanom prijamu i ugodnom sportskom druženju uz predsjednika SSGZ-a Vjeku Šafranića nazočio je i glavni tajnik SSGZ-a Tomislav Stojak uz dužnosnike gradskih sportskih saveza i klubova.

Naši mladi boksači ispričali su put do velikih uspjeha koje su ostvarili i o budućim planovima i ciljevima koji su pred njima, a predsjednik Vjekoslav Šafranić i glavni tajnik Tomislav Stojak obećali su im punu podršku u daljnjem razvoju karijere, uz riječi predsjednika Šafranića:

– Mi smo tu zbog vas i maksimalno ćemo vas podržavati. Sportaši su skromni, ali nemojte biti preskromni, jer dosad ste već postigli čudesne rezultate u najjačoj međunarodnoj konkurenciji, među puno moćnijim sportskim nacijama, na ponos Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj, a dužnost svih nas je omogućiti vam uvjete da budete još konkurentniji na europskoj i svjetskoj sceni i budete na vrhu gdje po svom talentu i zalaganju i pripadate!

Odgovori

Back to top button