Boks

Mike Tyson bi prihvatio meč protiv youtubera: Može izgledati glupo ili smiješno, ali taj novac je pravi

Bivši boksački prvak Mike Tyson je prije nekoliko mjeseci uoči ekshibicijskog meča između Floyda Mayweathera Jr. i youtubera Logana Paula izjavio kako u takvim borbama ne vidi ništa loše.

– To s youtuberima je dobra stvar, jer svatko tko navuče rukavice zapravo poštuje boks – rekao je Iron Mike.

U posljednje vrijeme YouTube zvijezde Jake i Logan Paul izazivaju veliku pažnju svojim borbama, a priredbe na kojima nastupaju donose ogroman novac.

Logan Paul je dosad boksao dva meča u prvom je izgubio od kolege KSI-ja, a nedavno je ekshibicijska borba protiv jednog od najboljih boksača svijeta Floyda Mayweathera Jr. završila neodlučeno.

No njegov brat Jake Paul je nešto uspješniji. Dosad je boksao četiri meča i u svima je pobijedio. Nokautom je svladao kolegu AnEsonGia, bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona te nekadašnjeg MMA borca Bena Askrena, dok je u posljednjem meču podijeljenom odlukom sudaca nadjačao bivšeg UFC-ova prvaka velter kategorije Tyrona Woodleyja.

Mike Tyson je prije nekoliko dana izjavio kako bi boksao protiv youtubera ako bi platili 100 milijuna dolara.

– To je posao i ne zanima me ako izgleda glupo ili smiješno. Taj novac je pravi i oni znaju što rade – kazao je Mike Tyson i dodao:

– Dovedem li svjetskog prvaka koji donosi milijunsku gledanost, to je odlično. No bude li borba protiv tog malog plavookog plavušana mogla donijeti barem 70 milijuna dolara, onda mi je on važan.

Mike Tyson se krajem prošle godine vratio u ring u ekshibicijskom meču protiv Roya Jonesa. Premda je najavljivao kako će ove godine još nastupati, Iron Mike od lani više nije ulazio u ring.

– Borbom protiv Roya Jonesa oborio sam sve rekorde. Ti rekordi i bili su moji dok sam bio prvak. Želim sparirati s Tysonom Furyjem. Obećao mi je ekshibicijski meč budem li nastavio trenirati – rekao je Mike Tyson, te se još dotaknuo braće Paul:

– Borbe protiv youtubera donose veliku zaradu, 35 milijuna ljudi prati braću Paul. Naravno da bih se borio protiv njih, a i oni bi se vjerojatno borili protiv mene. Zaradili bi stotine milijuna dolara, a njima nije važno hoće li za taj novac dobiti batine.

Odgovori

Back to top button