Boks

Mayweather se pohvalio zaradom u meču protiv Youtubera: Jesam li ja najbolji pljačkaš banke?

Bivši prvak i jedan od najboljih boksača svijeta Floyd Mayweather borio se 6. lipnja u ekshibicijskom meču protiv Youtubera Logana Paula. Meč je bio dogovoren na osam rundi, a završio je bez pobjednika, premda je nokaut bio dozvoljen.

Naravno, boksačka legenda se u ring vratila zbog novca što je i sam Floyd u svojim izjavama znao potvrditi. Mnogi smatraju kako je ta borba bila sramota za boks, ali to Mayweathera previše ne brine…

– Najbolji sam u legalnoj pljački banke. Kažete Floyd ne izgleda više tako dobro, moj bankovni račun izgleda sve bolje – kazao je Floyd Mayweather.

Nekadašnji svjetski prvak se nakon nedavne pobjede svog boksača Gervonte Davisa protiv Marija Barriosa pohvalio iznosom koji je zaradio u dvoboju s Youtuberom.

– Jedino ja mogu odraditi lažnu borbu i pritom zaraditi 100 milijuna dolara. Mogu odraditi sparing za 100 milijuna dolara. Jesam li ja najbolji pljačkaš banke? Ne znam nikoga mojih godina tko ih može tako opelješiti – istaknuo je Floyd Mayweather.

Tako je boksačka legenda za 24 minute meča protiv Logana Paula zaradila 100 milijuna dolara, dok je Youtuber u džep pospremio deset puta manji iznos.

Odgovori

Back to top button