Boks

Malik Scott o sljedećoj Wilderovoj borbi: Ljudi se previše brinu, no to uopće nije važno

Wilderov trener Malik Scott otkrio je kakvi su planovi Brončanog bombardera. Nada se kako će meč između Wildera i Joshue uskoro biti dogovoren, te vjeruje i vrlo zanimljiv bez obzira na to što ulog u tom meču neće biti pojas.

O njihovom međusobnom okršaj mnogo se govorilo još prije pet godina dok su bili prvaci, no u međuvremenu su obojica ostala bez svjetskih naslova teške kategorije.

Čini se kako će se bivši prvaci uskoro dogovoriti, a njihov obračun trebao bi se dogoditi početkom sljedeće godine.

– Nadao sam se kako će Wilder boksati ove godine, ali to je sada sve manje izgledno. Želja mi je bila da ljude podsjeti na svoj moćan udarac kojim može nokautirati svakog protivnika – rekao je Malik Scott i nastavio:

– A što da je prošlog listopada s Heleniusom boksao recimo devet rundi, tada nikome ne bi smetala njegova neaktivnost. Ali činjenica je da se u ringu protiv Heleniusa zadržao vrlo kratko, pa se ljude sada previše brinu. Iskreno bih želio da ima barem jedan meč prije dvoboja s AJ-om, no to na kraju uopće nije važno.

Deontay Wilder je u posljednjem meču 15. listopada u New Yorku nokautom u prvoj rundi (2:57) pobijedio Roberta Heleniusa.

Nedavno je Anthony Joshua svladao Finca također nokautom, ali tek u sedmoj rundi.

Odgovori

Back to top button