Boks

Jushuin nastup nije impresionirao Wilderova trenera: S Deontayom neće izdržati više od četiri runde

Anthony Joshua je prošlog vikenda u Londonu nokautom u sedmoj rundi pobijedio Roberta Heleniusa i sada je spreman za okršaj protiv Deontaya Wildera.

Kako je Eddie Hearn poručio njihova borba trebla bi se dogoditi u siječnju na velikoj boksačkoj priredbi u Saudijskoj Arabiji.

A Wilderov trener Malik Scott osvrnuo se na Joshuin posljednji meč, te tvrdi kako će Brončani bombarder protiv AJ završiti borbu do četvrte runde.

– Meč je došao do sedme runde, a što je bilo prije toga? Govorili su kako je AJ bio strpljiv i nije želio ići na nokaut. No on je na početku imao šanse, ali ih nije iskoristio. Njegov sljedeći protivnik trebao bi biti Deontay, najteži udarač u povijesti – rekao je Malik Scott, te poručio Joshui neka odmah počne trenirati, a onda je iznio i svoje predviđanje kako bi se mogao rasplesti njihov dvoboj:

– Kod Joshue me ništa nije impresioniralo osim nokauta. Wilder ne bi trebao imati problema u meču s AJ-om. Sada sam još uvjereniji da Joshua neće izdržati više od četiri runde. Deontay će ga nokautirati.

Odgovori

Back to top button