Boks

Joyce uoči revanša protiv Zhanga: Znam što trebam učiniti ovaj put

Britanski teškaš Joe Joyce je u travnju prekidom u šestoj rundi izgubio protiv Kineza Zhileija Zhanga te ostao bez WBO-ova pojasa privremenog prvaka.

Juggernautu je to bio prvi poraz u karijeri nakon kojeg je tražio i dobio revanš. Joyce i Zhang ponovno će se naći u ringu 23. rujna na priredbi u Wembley Areni u Londonu.

U posljednjem intervjuu Joe je otkrio kako se za revanš dobro pripremio i mnogo je naučio iz svojih pogrešaka koje je radio u prvoj borbi.

– Osjećam se dobro, snažno, spremno, uzbuđeno… Malo sam teži i nešto iskusniji, znam što trebam učiniti ovaj put – rekao je Joe Joyce i dodao:

– Prošlo je mnogo vremena od borbe, no znam koliko je bilo pogrešaka u tom meču. Sve što se krivo radilo sada sam popravio. Dolazim mnogo posvećeniji i fokusiraniji na meč, sjajno sam trenirao, imao odlične sparinge, te razradio taktiku za borbu protiv Zhanga.

A prije nego što je izgubio u posljednjem meču, Joyce je razmišljao o potencijalnim borbama protiv Tysona Furyja ili Oleksandra Usyka.

– U prvom meču sam nekako osjećao da je Zhang mnogo teži od mene i teško ga je bilo odgurnuti. Ali sada ću i ja biti nešto teži, pa mislim da mogu učiniti mnogo više. Neće me tako lako odgurivati – istaknuo je Joe Joyce i podvukao:

– Malo me iznenadio svojom preciznošću i brzinom. Bio je jako dobar, a možda sam se i ja malo previše povlačio. I mediji su odigrali svoju ulogu, predstavili su me kao neuništivu silu. Zhilei je na kraju iz ringa izašao s pojasom. No iz tog poraza sam mnogo naučio i sada želim vratiti naslov.

Odgovori

Back to top button