Boks

Joshuu pitali želi li se okušati u slobodnoj borbi: Prebili bi me

Poznato je kako boks donosi najveću zaradu u borilačkom sportu, pa zato i ne čudi što prvenstveno neki MMA borci žele jednog dana ući u ring.

Conor McGregor, Anderson Silva, Tyron Woodley ili Ben Askren samo su neki od njih, a u posljednjih nekoliko godina boks je postao popularan i među zvijezdama društvenih mreža kao što su braća Jake i Logan Paul.

I aktualni prvak UFC-ove teške kategorije Francis Ngannou pokazao je ogroman interes za boksanje i to je jedan od razloga što još nije produljio ugovor s organizacijom. Kamerunski udarač želi boksati protiv Tysona Furyja.

No pitanje je želi li se neki boksač okušati u slobodnoj borbi.

Britanski boksač i bivši svjetski prvak Anthony Joshua je u intervjua za GQ jasno istaknuo kako taj meč po njega svakako loše završio…

– Prebili bi me. Svako poštovanje tim borcima, ali to nije moja profesija. Oni su godinama trenirali razne borilačke tehnike od ‘grapplinga’, hrvanja, do borbe na nogama, vježbali su rušenja i ‘submissione’. Kao što bih i ja razbio njih kada bi oni počeli boksati – rekao je Anthony Joshua i dodao kako se u mlađim danima trenirao judo:

– Bio je to veliki izazov. Ali posljednja stvar koju želite je da vas netko okreće u zraku i padnete na glavu. Zbog toga više nisam želio trenirati judo.

Odgovori

Back to top button