Boks

Joshua poručio Furyju: Ja sam gazda, a on će znati gdje treba doći

Svjetski boksački prvak 31-godišnji Anthony Joshua, vlasnik WBA, IBF, WBO i IBO naslova, vjeruje kako se bliži dogovor za super borbu protiv WBC-ova prvaka Tysona Furyja (32).

Okršaj dvojice sjajnih boksača mnogi već nazivaju ‘Borba za Britaniju. Pregovori još traju, a borba za ujedinjenje titula trebala bi se dogoditi u lipnju, barem tako tvrdi Joshua.

– Sve sam prepustio svom timu. Svakodnevno mi javljaju što je novo u pregovorima i blizu smo dogovora. Borba bi mogla biti u lipnju – kaže Anthony Joshua i nastavlja:

– Bude li Fury ozbiljan, a mislim da je, doći će na dogovoreno mjesto i boriti se protiv gazde. Spreman sam i želim taj meč. Jedva čekam povratak u ring.

Zbog epidemiološke situacije u Velikoj Britaniji teško da će se meč organizirati negdje na Otoku. Joshui to nije problem.

– Sve mi odgovara. Možemo se boriti kod kuće, na Bliskom istoku, u mom ili njegovom dvorištu, to uopće nije važno. Želim čuti zvuk gonga i boriti se protiv Furyja. Samo mi je to važno – zaključio je Anthony Joshua.

Odgovori

Back to top button