Boks

Jake Paul želi meč protiv Floyda Mayweathera i poručuje: Znam da bih ga pobijedio

Poznati youtuber Jake Paul istaknuo je želju boksati protiv Floyda Mayweathera, te je dodao kako bi to bio vrlo zanimljiv meč.

Bivša Disneyjeva zvijezda prošlog je vikenda nastavila pobjednički niz i u svom je šestom profesionalnom meču svladala brazilsku borilačku legendu Andersona Silvu.

Ranije je bio bolji od kolege AnEsonGiba, bivšeg NBA košarkaša Natea Robinsona, a onda je pobijedio dva bivša UFC-ova borca, Bena Askrena i dvaput Tyrona Woodleyja.

– Mogao bih doći na 80-ak, a Floyd na 75 kilograma. Komisija bi to odobrila. Jednostavno znam da bih pobijedio, rado bih bio prvi koji će ga pobijediti – hrabro je izjavio Jake Paul.

Floyd Mayweather je u svom posljednjem profesionalnom meču u kolovozu 2017. prekidom u desetoj rundi svladao Conora McGregora.

Neporaženom američkom boksaču bila je to 50. pobjeda u karijeri, a nakon toga je imao nekoliko ekshibicijskih mečeva. Youtuber je otkrio svoj plan.

– Brat mi kaže da bih se trebao umiroviti nakon pobjede nad Silvom jer sam na vrhuncu. No to neću učiniti, mislim da je to početak, tek postajem dobar. Mnogo je boraca koje želim pobijediti. Hoću biti svjetski prvak – naglasio je Jake Paul.

Odgovori

Back to top button