Boks

Ivan Ante Gregurić izgubio od Armenca u polufinalu i osvojio brončanu medalju u Budvi

Hrvatski prvak i reprezentativac u mlađim seniorima Ivan Ante Gregurić osvojio je brončanu medalju na vrlo jakom tradicionalnom turniru 31. Jadranskom biseru u crnogorskoj Budvi na kojem su nastupili kvalitetni mlađi seniori iz petnaestak zemalja, a među njima i dominantne kubanske reprezentacije, piše na službenoj stranici HBS-a.

Ivan Ante Gregurić (BK Leonardo Zagreb) u četvrtfinalu kategorije do 60 kg uvjerljivo je sa 5:0 svladao predstavnika Srbije Filipa Džidu, a u polufinalu je izgubio od reprezentativca Armenije Erika Israyelyana.

Gregurić se vrlo dobro nosio sa snažnim Armencem u prvoj rundi, u izjednačenoj borbi bilo je 3:2 za Israyelyana, a u drugoj rundi neiskusno je uletio u seriju opasnog suparnika i sudac je nakon dva brojanja prekinuo meč.

Drugi naš predstavnik na 31. Jadranskom biseru Gabriel Debanić (Leona Zagreb) u četvrtfinalu kategorije do 75 kg bio je poražen od apsolutnog favorita Kubanca Kristhiana Barrerasa Areae, mladog panameričkog prvaka, nakon što se s njim jako dobro nosio sve tri runde i izgubio na bodove.

Dvojicu naših mladih prvaka kojem je to bilo odlično iskustvo na turniru u Budvi vodio je trener BK Leone Danijel Vekić.

Odgovori

Back to top button