Boks

Hrgovićevi promotori najavili kako bi Filipov sljedeći protivnik mogao biti Luis Ortiz

Hrvatski boksač 29-godišnji Filip Hrgović želi ove godine boksati meč protiv jačeg i bolje rangiranog protivnika.

Filipovi promotori braća Sauerland, te Eddie Hearn najavili su i obećali El Animalu napokon kako će dobiti borbu u kojoj će pokazati svoj potencijal i kojom bi napokon mogao zakoračiti na veliku scenu.

U posljednje vrijeme u kombinacijama su bili Zhilei Zhang i Joseph Parkers, no sada je iskočio još jedan potencijalni suparnik 42-godišnji Kubanac Luis Ortiz, koji je na Novu Godinu nokautom u šestoj rundi pobijedio Charlesa Martina.

Pobjednik će dobiti priliku nastupiti u IBF-ovom kvalifikacijskom meču za idućeg izazivača. Tako bi se Filip Hrgović kao trećerangiran IBF-ov izazivač mogao boriti protiv Ortiza.

Naime, braća Sauerland su na svom Instagramu objavili poruku u kojoj puše kako je Ortiz pristao na meč protiv Hrgovića u kvalifikacijskoj borbi za IBF-ova izazivača.

I poznati ESPN-ov novinar Mike Coppinger je putem Twittera napisao kako bi Ortiz trebao boksati protiv Andyja Ruiza, Josepha Parkera ili Joea Joycea, no opet su u raspravu uskočila braća Sauerland i dodala kako bi u toj kombinaciji trebao biti i naš Hrgovića.

‘Ortiz se mora boriti protiv Filipa Hrgovića, želi li odraditi finalne kvalifikacije’, piše u poruci braće Sauerland.

Odgovori

Back to top button