Boks

Hearn: Ako se trebao proglasiti pobjednik to bi bio Logan Paul, jer Mayweather je bio jako loš

Još se povlače repovi od ekshibicijskog boksačkog meča između bivšeg svjetskog prvaka 44-godišnjeg Floyda Mayweathera i Youtubera Logana Paula. Njihov okršaj na Hard Rock stadionu u Miamiju završio je bez pobjednika, premda slavni promotor Eddie Hearn smatra kako YouTube zvijezda ima više razloga za slavlje, jer je protiv Floyda izdržao svih osam rundi.

Neporažena boksačka legenda koja je u profesionalnoj karijeri izborila 50 pobjeda priznala je nakon meča da njegov nastup nije bio najbolji.

U njihovoj borbi bili su dopušteni nokdauni, ali nije bilo sudaca, dogovor je bio da nema pobjednika bude li meč otišao u svih osam rundi.

– Nije bilo pobjednika, to je bizarno – kazao je Eddie Hearn i dodao:

– No da se trebao proglasiti pobjednik to bi onda bio Logan Paul, jer Floyd Mayweather je bio jako loš. Svi fanovi znaju što je učinio tijekom karijere i svatko tko je gledao borbu zna da jedan od najboljih boraca svih vremena nije bio dobar. Mislim da je to kasnije i priznao na konferenciji za medije.

Bivši boksački prvak je za svaki udarac kojim je pogodio Youtubera dobio 1,43 milijuna dolara

Showtime očekuje najmanje milijun prodanih ‘pay-per-view’ prijenosa za meč Mayweather – Paul. Hearn vjeruje da će ovakvim priredbama koje uključuju društvene mreže i ostale medije rasti u popularnost. No na tragu je rješenja…

– Moramo fanovima ponuditi prave borbe. Ako borci, menadžeri i promotori ništa neće raditi i ne bude li velikih mečeva, mogli bi se naći u problemima. Televizijske kuće uvijek traže nešto što će im povećati gledanost – kazao je Eddie Hearn i zaključio:

– Sada svi moramo ustati i složno reći: ‘Idemo napraviti velike borbe, jer ako ne održimo boks jakim, vidjet ćete da će doći još toga…’

Objavljene su i prve brojke zarade glavnih zvijezda nedjeljne ekshibicijske borbe. Naime, Floyd Mayweather je zaradio 61,5 milijun, dok se Logan Paul kući vratio s 14 milijuna dolara.

Ako se još malo upustimo u brojeve onda dolazimo do činjenice kako je bivši boksački prvak za svaki udarac kojim je pogodio Youtubera, , a bilo ih je ukupno 43, dobio 1,43 milijuna dolara

Odgovori

Back to top button