Boks

Hasim Rahman Jr. o sparingu s Jakeom Paulom: Ostao bih bez honorara da sam ga nokautirao

Poznati youtuber Jake Paul (5-0) za nešto više od dva jedna ponovno ulazi u ring. Bivša Disneyeva zvijezda će se 6. kolovoza boriti na boksačkoj priredbi u Madison Square Gardenu protiv Hasima Rahmana Jr.-a (12-1).

Jakeu će to biti najveći izazov u karijeri, jer je Rahman teškaš i nešto krupniji od njega.

Rahman je nekoliko puta imao sparing s Jakeom Paulom, te je otkrio kako je zamršen način dobio ponudu za taj meč.

– Nazvao me njegov trener i pitao me koliko sam težak, kako se osjećam nakon posljednjeg meča, što radim na treninzima, koliko sam imao sparinga u posljednje vrijeme… – kazao je Hasim Rahman i dodao:

– Činilo mi se da me ponovno traže za sparing s Jakeom, jer su trebali ljevaka za potencijalni meč protiv Andersona Silve. Razmišljao sam kako će me ponovno nazvati da dođem u Portoriko. No sat vremena kasnije saznao sam kako žele dogovoriti borbu između mene i Jakea.

Američki boksač je u razgovoru s Arielom Helwanijem u MMA Houru otkrio i neke datelja kada je youtuberu bio sparing-partner.

Jakeovi treneri tražili su od Rahmana da na sparinzima ne ide punom snagom, jer neće dobiti honorar bude i Paul ozlijedio.

– Za Jakea je sparing poput borbe, zato što on nema amaterskog iskustva. Jer ako mu na sparingu ide dobro protiv profesionalca, on misli da to isto može učiniti i u borbi. Pokušao sam mu objasniti – rekao je Hasim Rahman i podvukao:

– Nisam ga došao prebiti, niti vidjeti je li on na mojoj razini. Njegovi treneri su od mene tražili da ga ne nokautiram. Rekli su mi da neću dobiti honorar budem li ga nokautirao, a davali su mi sto dolara po rundi. Bio je to za mene lagan sparing.

Odgovori

Back to top button