Boks

Georges St-Pierre: Ngannou ima male izglede protiv Furyja, ali nikad se ne zna

Francis Ngannou i Tyson Fury dogovorili su boksački okršaj koji će se 28. listopada održati u Saudijskoj Arabiji.

Bivši UFC-ov prvak teške kategorije dugo je priželjkivao meč protiv WBC-ova prvaka i napokon mu se želja ispunila.

Premda će se borba održati po standardnim boksačkim pravilima ulog u tom dvoboju neće biti pojas.

Kamerunskom udaraču to nije nikakav problem, jedino što je želio dobiti meč u kojoj će dobro zaraditi.

Mnogi su već pozdravili Francisovu odlučnost u dogovaranju borbe protiv Kralja Cigana, a sada je to uradio i njegov bivši kolega Georges St-Pierre.

– Francis će zaraditi mnogo novca i drago mi je zbog njega. Vjerojatno mnogo više nego što je zaradio u svim borbama za UFC. No on će se boriti protiv prvaka, s najboljim boksačem na svijetu – kazao je jedan od najboljih MMA boraca u povijesti Georges St-Pierre i dodao:

– Ne znam kakve Ngannou ima izglede, ali bojim se da su vrlo male. No nikad se ne zna. Jedan pravi udarac mogao bi odlučiti pobjednika. Premda ima male šanse moje srce je uz Francisa. Stvarno se nadam da će pobijediti u toj borbi, no bez obzira na ishod, bude li se predstavio u pravom svjetlu to će biti dobro za njega. Zaradit će mnogo novca.

No kada bi se Ngannou i Fury našli u MMA borbi, GSP smatra kako bi Kameruncu bila dovoljna jedna runda da nadjača protivnika.

– Kada bi dogovorili okršaj u slobodnoj borbi, Francis bi pitanje pobjednika riješio već u prvoj rundi. Možda bi mu trebale tri minute, ali i to je previše. Znam da Francis može boksati mnogo dulje nego što bi Fury izdržao protiv njega u MMA borbi – prisnažio je Georges St-Pierre.

Odgovori

Back to top button