Boks

George Groves vjeruje kako će Zhang nadjačati Wildera

Teškaški okršaj između Deontaya Wildera i Zhileija Zhanga našao se na programu ‘5 na 5’ priredbe, dvoboja između Matchrooma i Queensberryja na kojem će nastupiti i naš Filip Hrgović u meču protiv Daniela Duboisa.

Bivši prvak George Groves iznio je svoju prognozu ishoda borbe između Brončanog bombardera i Big Banga, a svoju prednost dao je Kinezu.

Sjajan meč dvojice vrhunskih teškaša tražit će pobjedu nakon posljednjih poraza. Naime, i Wilder i Zhang su u zadnjem meču izgubili protiv Novozelanđanina Josepha Parkera.

– Zhang će pobijediti Wildera. Ušao je presnažno u meč protiv Parkera i jednostavno mu je ponestalo snage. Ovog puta će možda čekati svoj trenutak i pokušati ga kasnije nokautirati, ali vjerujem kako će Zhang nadjačati Wildera – kazao je bivši svjetski prvak u super srednjoj kategoriji George Groves i dodao:

– Wilderov problem je što kada jednom dođeš do velike zarade počinješ gledati i na onu lakšu stranu života. Kada kreneš ozbiljno zarađivati borba polako izlazi iz tebe. Wilder u dvorani uvijek izgleda dobro, ali kada dođe borba ponekad jednostavno ne pokaže ono što se od njega očekuje i izgleda kao početnik.

Odgovori

Back to top button