Boks

Furyjev otac i YouTube zvijezda žestoko se svađali, a bilo je i ružnih riječi

Poznati youtuber Jake Paul uskoro ima svoj pet profesionalni boksački meč. Nakon pobjeda protiv MMA boraca Bena Askrena i bivšeg UFC-ova prvaka Tyrona Woodleya, dogovorio je okršaj protiv Tommyja Furyja.

YouTube zvijezda i polubrat WBC-ova prvaka Tysona Furyja dogovorili su meč koji će se 18. prosinca održati u Tampi.

Uoči njihovog boksačkog dvoboja održana je konferencija za medije na kojoj su sudjelovali Tommy Fury, njegov otac John i najbolji teškaš Tyson Fury, dok se Jake Paul javio putem video-poziva.

Tijekom presice čulo se mnogo ružnih riječi i to ponajviše od najstarijeg Furyja.

– Nakon što te Tommy nokautira, poigrat će se s tvojom djevojkom. Govorim ti što te čeka, ti si glup – ispalio je John Fury.

No ni Paul nije ostao dužan te mu je odgovorio:

– Ljut si zato što ne možeš doći u Ameriku.

Furyjevom otcu je zabranjen ulazak u SAD, jer je 2011. osuđen na 11 godina zatvora. Naime, tijekom tučnjave je pokušao iskopati oko jednoj osobi, te je završio u zatvoru u kojem je proveo četiri godine.

No John Fury aktivno sudjeluje i brine za boksačke karijere svojih sinova.

– Tommy je zelen. I bez obzira na to što ga Tyson trenira, dečko nije rođen za prvaka – kazao je Jake Paul, te naveo Johna Furyja na brzi odgovor:

– Kako ti znaš? Pa ti nemaš pojma o boksu, kao ni tvoj tim. Beskoristan si i to ćeš tek saznati, propalice.

Stariji Fury dotaknuo se i youtuberova izgleda.

– Mislio sam da sam ružan i da mi trebaju vijci koji prolaze kroz vrat kako bih izgledao poput Frankensteina. No Jake Paul me tome deseterostruko pobjeđuje. Pogledajte njegovu čeljust, moj Bože – rekao je John Fury i dodao:

– Dobro je da imaš bradu. Ostavi je i za meč, jer Tommy to definitivno ne može promašiti. Ubrzo ćeš saznati.

Youtuber je i na to imao spreman odgovor:

– Zato i jesi samac, starče. Nikoga nije briga za Johna Furyja. Nikad ništa nisi postigao u životu. Živiš na grbači svojih sinova.

John Fury nije mogao preko toga samo tako proći pa je uzvratio:

– Ti ne bi htio upoznati tog starca. Možeš zahvaliti svojim sretnim zvijezdama što imam zabranu doći u tvoju državu, jer bih te išamarao. Ti nisi pravi muškarac koji bi mogao stati pred mene. Presavio bih te preko svog koljena, a onda bih te ispljuskao kao petogodišnjaka.

Cijelu konferenciju za medije možete pogledati OVDJE.

Odgovori

Back to top button