Boks

Fury u studenom opet u ringu? Kralj Cigana želi ekshibicijski meč protiv Planine iz Igre prijestolja

Izgleda kako bi se Tyson Fury do kraja godine mogao vratiti u ring i to u ekshibicijskom boksačkom meču protiv zvijezde hit serije Igre prijestolja i bivšim najsnažnijim čovjekom na svijetu Hafthórom Björnssonom.

U posljednje vrijeme često su se prozivali, a čini se kako bi se Kralj Cigana i Thor do kraja godine mogli obračunati u ringu. Naime, obojica su potvrdili kako su počeli progovori.

Prema nekim izvorima ekshibicijski meč između Furyja i Björnssona mogao bi se održati u studenom na jednom londonskom stadionu, a borba bi bila na šest ili osam rundi.

Tyson Fury je krajem travnja pobijedio Dilliana Whytea i obranio WBC-ov pojas prvaka teške kategorije, a nakon meča još ponovio kako mu je to bila posljednja borba u profesionalnoj karijeri.

Premda ponavlja kako se neće vratiti profesionalnim mečevima, to se kod Kralja Cigana ne može sa sigurnošću znati. No priznaje kako se želi boriti protiv islandskog snagatora.

– Bilo bi zabavno boksati protiv Björnssona. Ući u ring pred 70.000 navijača i pokazati mu što je boks. Dobro ga izmučiti i onda nokautirati. Trenutačno razgovaramo s njegovim timom i to bi mogli dogovoriti – kazao je Tyson Fury.

I Thor je potvrdio kako su počeli pregovori.

– Počeli su neki razgovori, ali još se ništa ne zna. Bilo bi sjajno da se nešto dogovori. Rado bih boksao protiv Furyja – kazao je Hafthór Björnsson.

Posljednjih nekoliko tjedana međusobno su se prozvali na društvenim mrežama.

‘Pitam se bi li Thor Björnsson mogao primiti udarac u tu veliku bradu?’, pitao se Fury, a Björnsson mu je odgovorio:

‘Sto posto sam spreman za rat. Učinimo to’.

Fury prozvao Thora. Foto: Instagram (Tyson Fury)
Thor mu uzvratio. Foto: Instagram (Hafthór Björnsson)

Odgovori

Back to top button