Boks

Fury najavio brzi nokaut protiv Wildera: Proći ću kroz njega poput šlepera

Tyson Fury će 24. srpnja u Las Vegasu braniti pojas WBC-ova prvaka svijeta protiv Deontaya Wildera, koji je sudskom odlukom dobio pravo tražiti uzvratni meč što je i učinio. Njihov je dvoboj predstavljen boksačkoj publici, a promocija trilogije održana je na neobičnoj konferenciji za mediji na kojoj Brončani bombarder nije aktivno sudjelovao.

Wilder je stigao na presicu i jedino što je izgovorio bilo je:

– Dosta je toga rečeno. Vrijeme je da mu odsiječemo glavu. A 24. srpnja bit će prolivena krv.

Nakon toga je vratio slušalice na uši i potpuno se isključio.

– Spomenuo je krvoprolića, nisam baš siguran. Sve smo to ranije već čuli. Isto je govorio i uoči prošle borbe, a svi znamo kako je završilo – kazao je Tyson Fury i dodao:

– Veselim se novom izazovu. Nadam se da će u ring donijeti nešto novo. Ima novog trenera, vrlo iskusnog u boksu koji je i sam mnogo boksao. Nadajmo se da može izvući najbolje iz njega.

Kralj Cigana se još malo osvrnuo na njegovo ponašanje na konferenciji za medije.

– To pokazuje koliko je mentalno slaba osoba, vjerojatno još osjeća posljedice prošle borbe kada sam ga baš prebio. Čak sam neko vrijeme bio i zabrinut za njegovo ponašanje. To je njegov mali performans, neka stavi slušalice i radi što želi. Ja sam ovdje da bih promovirao borbu – kazao je Tyson Fury, te otkrio taktiku protiv Wildera:

– On ima jedan trik, borac je jednog udarca i svi znamo koliko je u tome dobar. No ovog ću puta proći kroz njega poput šlepera. Jamčim da neće ostati u meču dulje nego prošli put. Podići ću svoju težinu, doći ću u meč sa 135 kilograma. Od prve minute ću tražiti nokaut. Ne vjerujem da je mentalno, fizički ili emocionalno spreman za ovaj meč.

Wilder i Fury su prvi meč imali u prosincu 2018. godine, a borba je završila neodlučeno. U veljači prošle godine Brončani bombarder je izgubio pojas prekidom u sedmoj rundi.

– Mislim da je ovaj meč prihvatio zbog krivih razloga, a kad ljudi nešto tako rade, onda završavaju ozlijeđeni – zaključio Tyson Fury.

Odgovori

Back to top button