Boks

Frank Warren vjeruje kako se meč između Joshue i Wildera uopće neće dogovoriti

Boksački promotor Frank Warren sumnja da će se borba Anthonyja Joshue protiv Deontaya Wildera održati kako bi dobili honorar koji mislile da će im se ponuditi.

Naime, očito nije dobar znak što Saudijci još nisu krenuli s pregovorima za meč Joshua – Wilder.

Joshuin promotor Eddie Hearn je izjavio kako postoji vremenski rok do kada bi trebali završiti razgovore s Wilderom.

Ne budu li do tada postigli dogovor AJ bi se u studenom ili prosincu mogao boriti protiv drugog protivnika.

Hearn ističe kako bi se borba Joshue protiv Wildera mogla pomaknuti na veljaču ili ožujak.

Također se očekuje i zanimljiva novčana ponuda za organiziranje borbe između Joshue i Wilders u Saudijskoj Arabiji.

Propadnu li pregovori s Brončanim bombarderom, Hearn će morati osmisliti dobru alternativnu borbu za Joshuu koja bi se dogovorila za kraj godine.

Hearn sigurno neće tražiti Joshui protivnika koji bi ga potencijalno mogao pobijediti prije nego što dogovori mega-borbe protiv Deontaya Wildera i Tysona Furyja.

A kao mogući protivnici AJ-u za studeni ili prosinac spominju se Filip Hrgović, Zhilei Zhang, Martin Bakole, Arslanbek Makhmudov, Frank Sanchez, Andy Ruiz Jr., Joe Joyce, Otto Wallin…

– Ne znam. Iskreno, nije me ni i briga hoće li se Anthony Joshua sljedeći meč imati protiv Deontaya Wildera – rekao je Frank Warren i dodao:

– Ne smeta me toliko. Kada su me pitali što mislim o borbi Joshua – Wilder, odgovorio sam: ‘Ako se dogovore’. A ja mislim da pregovori neće uspjeti. Neće se dogovoriti, jer ne mogu dobiti novac koji misle da će dobiti.

Frank Waren se prisjetio kako se o tom meču mnogo govorilo i krajem prošle godine.

– Borba između Joshue i Wildera se po njihovim izjavama trebala dogoditi lani u prosincu, ali od toga nije bilo ništa – kazao je Frank Waren i podvukao:

– Od tada se ništa nije promijenilo. Rekao sam da se Joshua neće boriti u prosincu i bio sam u pravu. Tako će biti i sada. Taj se meč neće dogoditi.

Odgovori

Back to top button