Boks

Frank Warren vjeruje kako će Fury i Ngannou dogovoriti revanš

Francis Ngannou je u svom nedavnom boksačkom debiju protiv WBC-ova prvaka Tysona Furyja oduševio borilačke fanove.

Bivši UFC-ov borac je krajem listopada na priredbi u Saudijskoj Arabiji izgubio od Kralja Cigana podijeljenom odlukom sudaca.

No bez obzira na pojas, Ngannou je za svoj nastup zaradio ogromnu simpatiju navijača širom svijeta, a posebno će se pamtiti trenutak iz treće runde kada je Furyja poslao u nokdaun.

Kamerunski udarač je nakon meča istaknuo želju za revanšom, a to je i nekoliko puta ponovio, a s tom se idejom slaže Fury i njegov promotor Frank Warren.

– Ne znam hoće li to biti nakon meča protiv Usyka, ne želim toliko gledati u budućnost. Neka Fury prvo riješi Usyka, a onda ćemo vidjeti. Ali svakako će Fury imati revanš protiv Ngannoua. Tyson mi je rekao da želi uzvratni meč, kao i Francis. Dugo smo razgovarali nakon borbe i on je dobar momak. Ima dobar tim i siguran sam da ćemo ponovno dogovoriti meč – istaknuo je Frank Warren i dodao:

– Fury uoči meča protiv Ngannoua nije imao niti jednu snimku njegove borbe, bile su samo njegovi MMA mečevi iz UFC-a. I na tim snimkama se moglo vidjeti kako je Ngannou jako čvrst borac. Tyson nije činio ono što je činio u prošlim mečevima, nije se kretao i udarao direkte, nego je samo stajao i razmjenjivao udarce s Francisom.

Furyjev promotor je pokušao i objasniti ponašanje WBC-ova prvaka na nedavnoj presici kada je s Oleksandrom Usykom najavio borbu za ujedinjenje pojaseva prvaka teške kategorije. Okršaj je zakazan za 17. veljače u Rijadu.

– Njihovu borbu smo pokušali organizirati još lani, ali se Usykov tim povukao iz pregovora. Tyson je bio jako ljutit, a svoju frustraciju je ispoljio na presici. Svi znamo što se ranije događalo, a Fury s time nema nikakve veze. Zato može hodati uspravno i ne mora se ničega sramiti – kazao je Frank Warren i zaključio:

– Fury vjeruje da je najbolji. Stalo mu je do ostavštine. On želi biti apsolutni prvak, a u tome ima ogromnu podršku svoje obitelji. Vjerujem da će to 17. veljače i potvrditi.

Odgovori

Back to top button